-->

Trending

Beşiktaş Alanyaspor Maçı şifresiz izle justin tv izle 14 agustos 2022

 Taraftarium24 izle Günün önemli bir karşılaşması başlıyor. Taraftarium24 izle bu muhteşem karşılaşmayı sitemizden takip edebileceksiniz. Taraftarium24 canlı maç izle iki takımda kazanmanın yollarını arayacak, kıran kırana bir maç izleyeceğiz, şifresiz, donmadan izlemek isteyenler için güzel bir gün Bein sports Taraftarium24 canlı maç izle bazı karşılaşmalar maçın başlamasına 5 dakika kala açılır sitemize eklenen her maçın yayını eklenir o nedenle maçın yayını yok diyerek sitemizden ayrılmayınız tekrar maç zamanı sizleri bekleriz. Bedava maç izle Sitemizde keyifli bir maç izlemeniz dileği ile iyi seyirler dilerim. Maçın başlamasına son 5 dakika kala yayınlar açılır.90 dk boyunca Hd kalitesinde canlı maç izlemeye sizde doyamayacaksınız.Bizleri kaybetmemek için sosyal hesaplarımıza abone olmayı sakın unutmayın.



 Spor Toto Süper Lig’de sezona galibiyet ile başlayan Alanyaspor evinde, Beşiktaş’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Alanyaspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Alanyaspor kazanır 2.95, beraberlik 3.75, Beşiktaş kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.




Alanyaspor Deplasmanda Kazandı

Alanyaspor, geçtiğimiz hafta sonu dikkat çekici bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanından 4-2’lik galibiyet ile döndüler. Geçen sezon Alanyaspor’un golcü isimlerinden biri olan Wilson Eduard, bu sezon gollerine yine devam ediyor. Fatih Karagümrük deplasmanında 2 gol bulan Brezilyalı golcü, Alanyaspor’un galibiyetinde baş rol oynadı. Süper Lig’e galibiyet ile giriş yapan Francesco Farioli’nin ekibi, bu hafta Beşiktaş’ı konuk edecek. Süper Lig’de geçtiğimiz sezon bu sahada oynanan maçı Alanyaspor, 2-0 kazanmayı başarmıştı. Maç öncesinde Alanyaspor’da Famara Diedhiou’nun sakatlığı bulunuyor.

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Umut Güneş, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Oğuz Aydın, Wilson Eduardo



Beşiktaş Uzatmalarda Güldü

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta son dakika golüyle kazandı ve Süper Lig’e 3 puan ile başladı. Vodafone Park’da konuk ettikleri Kayserispor’u Rachid Ghezzal’ın uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 mağlup ettiler. Yeni transferlerden Gedsaon Fernandes, Arthur Masuaku, Jackson Muleka ve Wout Weghorst’un maça ilk 11’de başladığını belirtelim. Sezona galibiyet ile başlayan Beşiktaş’ta moraller yerinde. Son dönemde Alanyaspor’a karşı deplasmanda Beşiktaş’ın pek şansı tutmuyor. Bu hafta Beşiktaş’ta golcü Cenk Tosun kart cezalısı. Josef De Souza ve Welinton’un ise sakatlıkları bulunuyor.

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Romain Saiss, Jefferson Montero, Arthur Masuaku, Kartal Yılmaz, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Rachid Ghezzal, Wout Weghorst, Jackson Muleka

İddaa Tahmini

İki takımda sezona galibiyet ile başladı. Özellikle Alanyaspor, geçen hafta hücumda çok etkiliydi ve Fatih Karagümrük karşısında 4 gol buldu. Geçen sezondan kalan hücum üretkenliklerine yine devam ediyorlar. Beşiktaş’ta sezona 3 puan ile başladı. En az 3 gol izleyeceğimiz zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.50

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Nasıl izlerim? : Yayınlarımızı izlemek çok kolaydır. Aşağıdaki Maç Yayını ekranından açmış olduğunuz maç yayınını izleyebilirsiniz.  Yayınlarımız maç vaktinden 5 dakika öncesine kadar kapalı olabilir, yayını kapalı görürseniz lütfen siteden ayrılmayınız çünkü yayın en geç maç başlamadan 5 dakika önce açılacaktır.  Yayın aktif olduktan sonra internet hızınıza göre 1-2 dakika içerisinde yüklenip açılır.
Taraftarium Canlı Maç İzle menin Adresi

Canlı maç izle mek için en ünlü adres olan netspor sayesinde bütün maçları bedava dağıttığı donmadan canlı maç izle ye bilirsiniz .Tüm dünyanın takip ettiği futbol basketbol ve voleybol maçlarının donmayan canlı yayınlarının bulunduğu taraftarium24 ün tek gerçek adresine hoşgeldiniz. 2019 - 2020 sezonunda da nitelikli maç yayınlarına devam edecek olan taraftarium sayesinde donmadan süper lig maçlarını izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. HD SD ve UHD Yayın opsiyonları ile bütün dünyanın takip ettiği ligleri rahatlıkla seyredebileceksiniz. Sezonların başlamasıyla beraber yeni transferleriyle güçlenen spor toto süper lig takımlarımızın şampiyonluk yarışına ortak olabilirsiniz.
Bildiğiniz gibi taraftarium ismiyle yüzlerce site bulunmakta malesef bu sitelerin tamamı taklit sitelerdir gerçek taraftarium24 den maçı izlemek için sitemizi tercih ediniz. Kaliteli maç yayınlarını üstte bulunan yayın akışı kısmından kolaylıkla bulabilirsiniz. Adresimiz her hafta değişmektedir bizi kaybetmemek için twitter'dan takip etmeyi unutmayınız.
Orjinal Taraftarium 24 ü seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bein Sports online izle bazı karşılaşmalar maçın başlamasına 5 dakika kala açılır sitemize eklenen her maçın yayını eklenir o nedenle maçın yayını yok diyerek sitemizden ayrılmayınız tekrar maç zamanı sizleri bekleriz. canlı maç izle Sitemizde keyifli bir maç izlemeniz dileği ile iyi seyirler dilerim. Maçın başlamasına son 5 dakika kala yayınlar açılır.
Daha yeni Daha eski










İletişim Formu