-->

Trending

Nottingham Forest Wolverhampton Bahis Tahmini 11.01.2023

İngiltere Lig Kupası çeyrek final maçında Nottingham Forest evinde, Wolverhampton ile karşı karşıya gelecek. Saat 22.45’de başlayacak karşılaşma Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Nottingham Forest ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Nottingham Forest kazanır 2.60, beraberlik 3.20, Wolverhampton kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest FA Cup’dan Elendi

Nottingham Forest, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. 2 hafta önce konuk oldukları Southampton deplasmanında tek golle kazanan Steve Cooper’ın öğrencileri, puanını 17’ye yükselterek düşme hattının üzerine çıkmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu FA Cup 3. turunda Blackpool’a konuk olan Nottingham Forest, rakibine 4-1 kaybetti ve FA Cup’a veda etti. Bu hafta içi ise İngiltere Lig Kupası’nda Wolverhampton ile karşı karşıya gelecekler. Nottingham Forest, bir önceki turda Blackburn Roverts’ı 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmiş ve Wolverhampton’ın rakibi olmuştu.

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Wolverhampton’dan Sürpriz Beraberlik

Wolverhampton, geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir sonuç elde etti. FA Cup 3. tur maçında Liverpool’a konuk olan Wolverhampton, Anfield’dan 2-2’lik beraberlik ile döndü ve tur şansını tekrar maçına bıraktı. Premier Lig’de ise bu sezon iyi sonuçlar alamayan Julen Lopetegui’nin ekibi, kümede kalma savaşı veriyor. Premier Lig’de oynadıkları son maçta Aston Villa ile 1-1 berabere kalmışlardı. Bu hafta içi İngiltere Lig Kupası’nda Nottingham Forest’a konuk olacak Wolverhampton, bir önceki turda Gillingham’ı 2-0 ile geçerek çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı.

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Goncalo Guedes, Hee Chan Hwang

İddaa Tahmini

İki takımda Premier Lig’de alt sıralarda yer alıyor ve kümede kalma mücadelesi veriyor. Wolverhampton, geçen hafta FA Cup’da Liverpool’un konuğu oldu ve rakibine teslim olmadı. Mücadeleyi 2-2 tamamlayarak tur umutlarını rövanş maçına taşıdılar. Nottingham Forest ise Blackpool’a 4-1 kaybederek FA Cup’a veda etti. Bana göre turun favorisi Wolverhampton. City Ground’da kazanan Wolverhampton olur ve adını yarı finale yazdırır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.43

Daha yeni Daha eski










İletişim Formu