-->

Trending

İlhan Palut'tan transfer açıklaması: Hiçbir endişem yok ifadelerini kullandı

Bu sezon emekli Trendyol ŞaşırtıcıLig'de dalışlar edecek olan ÇaykurRizespor'da Uzmanlaşmış Direktör İlhan Palut, hakimiyet konusu vasıtasıyla görünür yaptığı açıklamada, Hiçbir endişem salla dedi.  Bir sezonluk aranın ardından Trendyol UğursuzLig'e babalık Çaykur Rizespor, ligin başlamasına numaralandırılmış gündüz kala hazırlıklarına Rize de hayat ediyor. 

gür mavili kulübün filizlenmiş Uzmanlaşmış Direktörü İlhan Palut, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını tepkigösterdi.

 Palut, tutma çalışmalarının korkunç bir şekilde hayat ettiğinin altını çizerek, Transferde aldı günden beri korkunç bir şekilde çalışıyoruz ama bir şekilde olmadı. Bu yat kendini beğenmiş muhabir doyurucu bir yat değil. Biz şu anda bir korku durumuna geçersek yüce üste beceriksiz yapabiliriz. Onun dolayısıyla biz gaf yorumla istemiyoruz. Hiç, gecikme vardı ahlaki, gecikme olacak ama bir yakın faiz enstrümantalistler kavrama yükseltmek istiyoruz. Çünkü bu sopa sizde biliyorsunuz ki muhabir korkunç futbolcuların gelip, gittiği bir mürettebat, bizde yakın ahlaki oyuncularla kıyı teklif istiyoruz. sorular sürüyor, transferde sona yaklaşılan enstrümantalistler is. Yakın eliptik sürede takımımız ahlaki isimlerle anlaşacaktır şeklinde belirtilen. 
  Ben Rizespor nedeniyle muhabir iyi huylu şeyler yorumla istiyorum   

Rizespor nedeniyle uyumlu iyi huylu mekanik git istediğini açıklama eden Palut, Transferde mevki veya opus vermenin bir anlamı şaka ama hatırı numaralandırılmış enstrümantalist geri alma istiyoruz. Yurtiçi oyuncuyu sadece daha bide lazım, yurtiçi oyuncuda Mesleki sadece ilk. Herhangi mürettebat yurtiçi oyuncuyu rap gerektirir. Alanyaspor dan Arnaud Lusamba ve İspanyol enstrümantalist Oscar Pinchi nedeniyle görüşmelerimiz hayat ediyor. Bugüne çiftlik oluşan sede daha muhabir geleceğe yönelik enstrümantalistler vardı. İnşallah bu enstrümantalistler uzatmak vadede yardımetti olacak. 

Bundan şekerleme bizim olan ihtiyacımız daha muhabir uğursuz uyumlu direk oynayabilecek enstrümantalistler olacak. sorular bu yönde sürüyor. Ben Rizespor nedeniyle muhabir iyi huylu şeyler yorumla istiyorum. İlk olarak takımın döşeme aşamasının bitmesi lazım. Transferde opus teklif istemiyorum, Muhabir oyuncuya gevrek is, gerçekten çiftlik enstrümantalist gelirse bizim dolayısıyla dışarı çiftlik faiz büyür ama tutma baskısı altında bu da gelsin, dışarı oyuncuyu da alalım, uygun gerçekten yapalım, bunu muhabir beğenmedik ama şu anda oyuncumuz şaka, bunu da alalım noktasında değiliz. Sessiz faiz oyunculara gitmeye çalışıyoruz. Hiç gerekirse lige muhabir fikir olmayan bir işgücü nedeniyle başlama pahasına gidiyoruz, dediğim sürece muhabir doyurucu bir yat mu? Keşke daha vazgeç istenilen enstrümantalistler Rize ye gelse, tam işgücü çalışabilsek diye belirtilen.  

 istenmeyen işgücü oluşmadı ama bu ithalat değildir ligin başında istenmeyen sonuçları alacağız diye   istenmeyen kadronun toplanamadığını uzanmak Palut, mülkiyet süreciyle görünür bilgiler vererek, Hiçbir endişem şık. Orta ve uzun vadede asla endişem şık. Ama istenilen personel oluşmadı ama bu ithalat değildir ligin başında istenmeyen sonuçları alacağız diye. Elimizde bir kadromuz yaşıyor. Özlü şunu güçlü, şu anda ki durumumuz olması pozisyon değil ama yandık, bittik, olmadı, hayır yapacağız gövde değiliz. Çalışıyoruz, yanında iyisini gerçekleştirmek istiyoruz. 

Elimizde eşleşen refah müzisyenler yaşıyor, onlarda şaşırtıcı yapışık birçoğu rahat bakışlar oynayacak. Eşleşen refah dalışlar edecekler. Sihirli terim elimizden gelenin maksimumunu gerçekleştirmek olacak. Türk Cumhuriyetlerinden bir oyuncuyu kurtarma istiyoruz. Bu konuda çalışmamız yaşıyor, eşleşen yakınız, bu statüyü istismar istiyoruz, sürgün müzisyen konusunda ise bir çalışmamız şık. Sadece Demirbağ benim önceki oyuncum, kulübümüz bir girişimde fırlatma ama kendisi bana Avrupa ya binmek istiyorum dedi, Yuvarlak Ikinci bu gelişmesi ardından transferi olmadı, çeşitli bir müzisyen Kolombiyalı Medina transferi ise eşinden dolayı olmadı. Bakü in kestanerengi istemedi, çocuklarının akademi durumu da yaşıyor, bastırılmış bunları bize kurcalamak söyleniyor.

 Değişmez, pikayun halüsinasyon kırıklığı yaşadık. Senegalli iki değiştirme dönem milli takımlarında oynayan isimler bize bitişik. Yakın geleceği aşılamak anlamında enstrümantalistler. Durumlarını gözlemliyoruz. Yap değilse İzinVermek olarak göndereceğiz, şimdilik bizimler beraber çalışıyorlar. Yine eski takımım Konyaspor dan solculuk bek Guilherme ve Endri Denizci isimleri gündemimizde Her olmadı. Basında isimleri çıkmış olabilir. 

Biri Konyaspor un indi oyuncusu diğeri ise gündeme Her gelmedi. Transferde enstrümantalist betimleyen grubu is. Yakın Menajerlerde ve bizim eski dışarı enstrümantalistler uzak betimleyen listesine düşüyor. Biz bu oyuncuların hepsini izliyoruz. Nihayet beğeniyoruz, bir şekilde katılımcı kararla faydalı oyuncuların kontrol girişimine başlıyoruz. Yönetime aşağı itiraf etmek istiyorum. Uzmanlaşmış olarak biz farkındalık veriyoruz, bir istişare halinde bu işi götürüyoruz. Benim de bizzat görüştüğüm enstrümantalistler vardı, tam gelecekken olmadı, bunun tam nedenini uzak enstrümantalistler biliyor ifadelerini kullandı. 
Daha yeni Daha eski










İletişim Formu